Supa de pui

Timp de preparare: 40 minute


PENTRU 4 PORTII:


300 g piept de pui dezosat ,fara piele
1 ceapa
1 ardei gras verde
2 linguri ulei
1 lingura pasta de tomate
sare, piper macinat
scortisoara macinata
praf de chimen
1 l supa de pui(din 2 cuburi condiment)


Preparare:
  • Se spala carnea cu apa rece, se sterge si se taie in fasii subtiri. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata ardeiul se spala si se taie in fasii subtiri. Cateva fasii se pastreaza pentru decor, iar restul se taie in cubulete mici.
  • Se prajeste carnea in ulei si se scoate cu o paleta. Se calesc ceapa si ardeiul in zeama ramasa apoi se adauga carnea.
  • Se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu sare, piper, scortisoara si chimen. Se aduga supa , se acopera si se fierbe la foc mic timp de 20 de minute.
  • Daca se foloseste mai putina zeama, aceasta mancare poate fi servita si ca fel principal, alaturi de orez si salata.

No comments:

Post a Comment