Cordon bleu

Timp de preparare: 25 minute


PENTRU 4 PORTII:


4 felii mari de muschi de vita(in total aproximativ 500 g)
4 felii subtiri de sunca fiarta
4 felii subtiri de rosie fara seminte
cimbrisor uscat, piper macinat
4 felii subtiri  de cascaval 
sare, 4 lingri faina alba, 2 oua
80 g pesmet, nucsoara rasa
60 g margarina
scobitori

Preparare:
  • Se spala feliile de carne cu apa rece si se sterg, apoi pe fiecare felie se aseaza cate o felie de sunca si una de rosie, se presara deasubra cimbrisor si piper, iar deasupra se pune cate o felie de cascaval Se ruleaza feliile de carne, se fixeaza cu cate o scobitoare si se dau cu sare si piper.
  • Se pune faina intr-o farfurie, intr-o a doua se bat ouale, iar in a treia se pune amsetecul de pesmet, nucsoara si cimbrisor.
  • Se dau rulourile initial prin faina, apoi prin oua, iar in final prin pesmet. Se preseaza bine crusta, iar daca trebuie se da din nou carnea prin pesmet.
  • Se incinge margarina intr-o tigaie mare. Se prajeste carnea la foc mediu pe toate partile, timp de aproximativ 1 minut, iar apoi la foc mic, inca patru minute. Se serveste alaturi de cartofi prajiti si salata.

No comments:

Post a Comment