Preparare: 45 minute
Valoare nutritiva/portie: 260 kcal/1100 kj
PENTRU 4 PORTII:
1 legatura ceapa verde
1 cartof fiert
1 lingura de ulei de masline
1 catel de usturoi
1 l supa de legume(din 2 cuburi-condiment)
150 g paste fusilli scurte, sare
2 legaturi de patrunjel
250 ml vin alb sec
piper macinat grosier
cateva fire de rozmarin
Preparare:
- Se spala ceapa verde, se curata si se taie in rondele. Se spala cartoful, se curata si se taie in cubulete
- Se caleste ceapa verde in ulei intr-o tigaie mare, pana se moaie, apoi se adauga usturoiul curatat si pisat
- Se adauga cartoful apoi se toarna supa de legume. Se acopera si se fierbe la foc mic, timp de aproximativ 20 minute
- Intre timp se fierb pastele, intr-o cantitate suficienta de apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala si se zvanta ptrunjelul, apoi i se rup frunzele, se toaca marunt si se adauga in supa. Totul se paseaza in robotule de bucatarie.
- Se strecoara pastele, se clates cu si apa rece si se scurg bine, se adauga vinul si pastele in supa si se condimenteaza cu sare si piper. Se toarna supa in farfurii si se presara deasupra piper proaspat macinat.
No comments:
Post a Comment