Supa de vacuta cu porumb

Preparare: 35  minute
Valoare nutritiva/portie: 360kcal 


PENTRU 4 PORTII:
1 ceapa rosie
3 linguri ulei
400 g carne tocata de vita
1 catel de usturoi
sare, piper macinat
1 lingurita cimbrisor uscat
250 g morcovi subtiri
1 conserva de porumb(350 g)
250 ml suc de rosii
750 ml supa de carne
100 g paste

Preparare:
  • Se curata ceapa, se taie in doua pe lungime, apoi in felii subtiri. Se prajeste carnea tocata intr-o tigaie, in 2 linguri de ulei, alaturi de ceapa, pana se schimba la culoare, respectiv se moaie.
  • Se curata usturoiul, se piseaza si se adauga, apoi totul se condimenteaza cu piper si cimbrisor.
  • Se curata morcovii , se taie in patru apoi in fasii de 3-4 cm si se calesc in uleiul ramas, timp de cateva minute. Intre timp se scurge porumbul, se adauga peste morcovi si se condimenteaza cu piper.
  • Se adauga sucul de rosii si supa de carne, si se fierbe la foc mic, timp de aproximativ 10 minute. Se adauga pastele si se fierb aproximativ 5 minute. In final se adauga carnea tocata si se mai lasa pe foc inca 5 minute.
  • Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se scoate in farfurii preincalzite si se serveste imediat.

No comments:

Post a Comment