Ciorba de vacuta

Timp de preparare:90 minute


PENTRU 4 PORTII:
500 g carne vita
2 cepe
2-3 morcovi
2-3 rondele telina
3 radacini patrunjel
3 cartofi
1 ardei gras
bulion
sare, piper,ulei
frunze leustean
1 lingura "bors Magic Delikat"

Preparare:
  • Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei, pana prinde o culoare translucida.
  • Se adauga carnea taiata cuburi, se caleste impreuna cu ceapa timp de 5 minute.
  • Se adauga apa, sare, vegeta si se lasa la fiert, strangand spuma formata.
  • Pe la jumatatea fierberii se adauga restul de legume taiate, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.
  • Dupa ce legumele si carnea sunt aproape fierte adaugam bulionul si condimentam dupa gust.
  • Se taie leusteanul marunt se adauga, impreuna cu o lingura de Bors Magic Delikat.

No comments:

Post a Comment